"Черно-бели" фенове вече се събират пред Общината

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
08:36 / 07.07.2014
3455
Привържениците на Локомотив започнаха да се събират пред община Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Както е известно в края на миналата седмица феновете на пловдивския тим излязоха със съобщение, в което остро осъждат вандалския палеж на автомобила на Диан Колев.

Те заявиха, че застават изцяло зад бившия шеф на фенклуба на "смърфовете" и неговото семейство.

"Няма да позволим да бъдем върнати в най-черните мутренски години от началото на 90-те.

Ние ще се борим за промяна и нормализиране на обществото, в което живеем! Опитваме се да запазим Локомотив Пловдив зона свободна от криминални деяния! Зона свободна от пошлост, мерзост и престъпно безхаберие! Зона с хуманно отношение и шанс за бъдеще за нашите деца!

Призоваваме компетентните държавни и общински органи да се намесят адекватно и прекратят този абсурд! Призоваваме ги да застанат на страната на свободните граждани на Пловдив!", се казва в част от съобщението на привържениците.

Днес собственикът на Локомотив Константин Динев трябва да прехвърли акциите на привържениците, както бе обещал след среща с тях миналата седмица. 



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).