Джиджи Бекали към звезда на "канарчетата": Давам ти 150 000 евро

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:43 / 06.07.2014
4594
Румънският шампион Стяуа започва все по-сериозна офанзива за нападателя на "Ботев" (Пловдив) Юнес Хамза. Преди няколко дни медиите в северната ни съседка съобщиха, че грандът от Букурещ се облизва за тунизиеца. Днес пак в Румъния излезе телефонен разговор между представител на босът на Стяуа Джиджи Бекали и Хамза.

"Давам ти 150 000 евро на година. Това е максимумът, тъй като имаме таван на заплатите, който е приет от всички футболисти на "Генча"", заявил Вали Аргасеала, който се обадил от името на Бекали.

Хамза останал изненадан от обаждането, но бързо отвърнал: "Докато не се изясни ситуацията в "Ботев" (Пловдив) не мога да говоря с никого. Имам договор с клуба. Моля, свържете се с агента ми", отсякъл нападателят на "канарчетата" и затворил телефона.

В същото време роднини на Хамза разкриват пред "Фанатик", че към него има интерес от Германия, а офертата от Стяуа била ниска.

"Как да приеме 150 000 евро, като в момента получава 300 000 евро на година? Има интерес от германски клуб и за него би било страхотно да играе там".

Както е известно, ситуацията в "Ботев" (Пловдив) е много тежка от финансова гледна точка и "канарчетата" най-вероятно ще се разделят с голяма част от скъпоплатените си чуждестранни звезди.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).