Българите остават в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
10:02 / 05.07.2014
5360
Всички български футболисти в "Ботев" начело с капитана Иван Цветков и националите Йордан Христов и Веселин Минев твърдо остават въпреки финансовите катаклизми в клуба - пише "Труд".

Цветков подписа нов договор часове преди победата с 4:0 над "Либертас" (Сан Марино) в първия мач от I предварителен кръг на Лига Европа. След него и другите двама тартори в отбора декларираха, че остават.

"Имам двегодишен договор и единственият вариант да си тръгна е, ако клубът може да спечели добри пари от продажбата ми - декларира десният бек и втори капитан Йордан Христов. - Обстановката в момента не е нормална, но трябва да се абстрахираме от нея и да играем. Вярвам, че някога нещата ще се оправят."

Веселин Минев, който срещу "Либертас" бе преквалифициран в стопер след отказа на Серджан Лукин и Алесандру Бенга да играят, призова да не се атакуват двамата румънци, които искат да си ходят. Очаква се освен тях да си тръгнат привлечените през зимата нападатели Феребори Дори и Юнес Хамза.

"Ботев" не успя да запълни дори тимовия лист срещу "Либертас", макар че записа двама резервни вратари.



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).