Румънците стягат бягство от Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (23)
17:23 / 03.07.2014
8948
Румънците в Ботев (Пловдив) ще си тръгнат от клуба и няма да играят през сезона за тима, твърдят медиите на север от Дунав.

Освен това Александру Бенга, Александру Куртеан и Сърджан Лукин няма да се появят в мача с Либертас тази вечер, тъй като това ще намали значително шансовете им да си намерят отбори, участващи в евротурнирите.

Според писанията, тримата ще прекратят договорите си, като още не се съобщава начинът, по който това би трябвало да се случи.

"Положението тук е доста зле. Никой от румънците няма да играе срещу Либертас тази вечер, защото надеждите за трансфер ще намалеят драстично и няма начин да играем отново в евротурнирите през сезона за друг клуб", споделя Бенга пред "Газета спортурилор".

Двете големи звезди Юнес Хамза и Феребори Доре дори не са картотекирани за мачовете от първия квалификационен кръг в Лига Европа и също вероятно ще бъдат продадени.



Виж коментарите (23)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).