Ботев поднови договора на Иван Цветков

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (26)
18:15 / 02.07.2014
7717
Капитанът на Ботев Пловдив Иван Цветков удължи договора си с клуба за още една година и ще носи жълто-черния екип до лятото на 2015 година, съобщиха от клуба По този начин опитният голмайстор ще запише третия си сезон в редиците на "канарчетата".

Цветков бе привлечен в Ботев точно преди 2 години, през лятото на 2012-та, като част от мащабната селекция при завръщането на "жълто-черния" тим в "А" група. През изминалите два сезона нападателят се превърна в един от големите любимци на "жълто-черната" публика с изявите си на терена, като още в първия от тях той бе избран за "Играч на сезона" от привържениците на Ботев.

Втория сезон на Иван Цветков в клуба започна по много неприятен начин, след като му се наложи да претърпи операция на аддуктора, заради която 34-годишният техничар бе извън терените няколко месеца и пропусна участието на тима в евротурнирите.

С екипа на Ботев Иван Цветков има на сметката си 21 гола в 55 официални мача. След подновяването на контракта си Цветков ще има възможността да запише дебют с жълто-черната фланелка и в Лига Европа.



Виж коментарите (26)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).