Локо (Пд) иска Саша Симонович

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:51 / 07.07.2008
4532
Ръководството на Локомотив (Пловдив) е отправило оферта към сърбина Саша Симонович. Шампионът с Левски е свободен агент, след като договорът му със Славия изтече на 30 юни и до момента не е подписал с друг клуб. До този момент от България интерес към него проявяваше само новакът в „А" група Локомотив (Мездра). Това, че преговорите не са финализирани обаче, явно е дало основание на Драган Канатларовски да разпита няколко приближени до „черно-белия" клуб мениджъри за възможността да вземе голмайстора на „белите" за миналото първенство. Интересното е, че трети Локомотив също проявява интерес към Симонович. Става въпрос за Локо (Сф), където треньорът Драгомир Окука търси попълнения за халфовата линия. Окука познава Саша от времето, когато двамата са работели в Обилич.

В момента сърбинът с български паспорт е в родния си Ниш и поддържа форма с местния Железничар. Тимът, чийто капитан е бил още на 19 години обаче, в момента е в сръбската трета дивизия. Интересното е, че от новото първенство в това ниво ще бъде и далеч по-популярният Раднички (Ниш), който загуби баража за оставане във втора дивизия преди няколко седмици.

Източник: в. "Меридиан Мач"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).