Любо: Нещата в националния са ми прекрасно ясни и не е проблем да водя и Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
14:37 / 25.06.2014
4211
Новият треньор на Ботев Любослав Пенев демонстрира характер и самочувствие по време на пресконференцията, на която беше официално представен в Коматево. Той заяви, че не вижда никакъв проблем да съчетава наравно двете длъжности - треньор на Ботев и селекционер на България, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Максималист съм, винаги сам си поставям високи цели и се стремя към най-доброто. Сигурен съм, че отборът ще положи много усилия. Доволен съм от видяното до момента през тези две седмици, всички се стараят и ще има добри резултати и поводи за радост", бяха първите думи на новият наставник на "канарчетата".

"Нормално е в първия кръг на Лига Европа да има лесни противници, но в никакъв случай не подценяваме съперниците. Стремим се да стигнем възможно най-далеч", коментира Пенев относно жребия за Лига Европа.

"Не виждам никакъв проблем да съчетавам двете длъжности - треньор на Ботев и селекционер на България. Треньор съм на националния отбор вече 2,5 години и нещата ми са прекрасно ясни и прозрачни. Така че, не виждам проблем да водя клубен отбор. Аз съм млад треньор и ми липсва ежедневната работа. Имам силите и знам, че мога да се справям и с двете длъжности", каза още младия специалист.

"Сигурен съм, че нямате информация дали съм разговарял с Цветан Василев относно бъдещето на клуба, а и по тази тема, аз не съм упълномощен да коментирам", каза още той.

"Имам интерес към определени футболисти, но няма да спомена нито имена и постове, които съм набелязал. Когато нещо вече е почти сигурно, тогава ще ви информирам. Не искам да вкарвам напрежение и стрес в отбора. Играчите трябва да бъдат спокойни и да тренират на максимални обороти", допълни треньорът.

"Искам феновете да ни подкрепят и да бъдат неразделна част - и в хубаво, и в лошо. Сигурен съм, че ще имаме добри моменти", завърши Любо.

 

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).