Велев: Надявам се да се стигне до споразумение между фенове и президент

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (34)
08:01 / 20.06.2014
5902
"Надявам се да се стигне до споразумение между фенове и президент, за да може да има една нормална обстановка за тренировъчен процес и при провеждането на мачовете. Смятам, че тези отношения могат да се изгладят и да се стигне до някакъв консенсус, както и да има разбиране между тези две страни. Неприятно е и за футболистите, както знаете и тях не ги допуснаха да тренират", заяви Емил Велев по TV7. 

Както е известно в момента Локомотив Пловдив е на лагер в банско, а до края на седмицата се очакват няколко футболисти на проби от чужбина. До този момент Велев е доволен от новите попълнения. "Смятам, че в този момент те могат да помогнат на отбора на Локомотив. Знаме, че нямаме много време до старта на първенството, но ще се опитаме да се подготвим максимално добре за тежкия сезон, който ни очаква", завърши Велев. До края на подготовката Локомотив Пловдив ще изиграе 3 контролни срещи.


Виж коментарите (34)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).