Любо Пенев вади картоните с поощрителна цел

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:15 / 13.06.2014
3418
Интересен начин за наказание внедри в тренировките на Ботев в Австрия старши-треньорът на тима Любослав Пенев. Наставникът на "жълто-черните" пусна в употреба съдийски картони с жълт и червен цвят, които всеки един футболист рискува да види в случай, че покаже несериозно отношение, липса на концентрация или при друго провинение по време на заниманията.

Санкцията при жълт картон е със силата на предупреждение, но при повторно такова играчът вижда червения цвят и се оттегля за размисъл върху действията си, встрани от терена, до второ нареждане.

Освен елемент на закачка картоните имат и друга цел - да доближат максимално тренировъчната обстановка до тази от официалните мачове. Любослав Пенев изисква от своите играчи пределна концентрация и отговорно отношение във всяка една тренировка, а при липсата им - картоните влизат в употреба.

Източник: botevplovdiv.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).