Велев дойде на "Лаута" в отлично настроение, говори за Plovdiv24.bg

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (72)
13:58 / 12.06.2014
13956
Имам подписан договор с Локомотив Пловдив и той е за две години. Това заяви във видимо отлично настроение само за Plovdiv24.bg новият наставник на "черно-белите" Емил Велев, който днес около обяд се появи на стадиона в парк "Лаута".

"Говорил съм лично с голяма част от българските футболисти, които през последната година играха за Локо и повечето от тях имат желание да останат. Тук не говорим, разбира се, за вече напусналите Тунчев, Камбуров и Акалски. Работим по селекцията и преговаряме и с още няколко имена.

Имам уверенията на собственика Константин Динев, че няма да имаме проблем с финансите, като информацията ми е, че той търси и други хора, които да помагат на клуба.

В понеделник е първата ни тренировка - тук, на "Лаута" и веднага след нея заминаваме за две седмици за Банско.

Не искам да говоря още от сега за цели и класиране, особено имайки предвид новия формат на родната ни А група. Искам достойно представяне във всеки един мач и достигане до възможно най-далечен етап в битката за Купата на страната.

Нямам притеснения за взаимоотношенията си с привържениците ни. Това е една прекрасна публика и аз ще бъда много щастлив, ако тя пълни стадиона и подкрепя отбора. За друг сценарий сега не искам да мисля", откровено заяви пред репортер на сайта Велев.


Виж коментарите (72)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).