Ботев изпраща 32 страници в Лозана за Георги Христов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:01 / 05.07.2008
2968
Само ден след като Апелативната комисия отне правата на Георги Христов от Ботев (Пд), „канарчетата" се похвалиха с готова жалба до Спортния арбитражен съд в Лозана. Изпълнителният директор на пловдивчани Боби Димитров заяви, че в 32 страници на английски език клубът представя своите доказателства относно отнетия им голмайстор.

„В понеделник внасяме съответната такса и изпращаме материалите в Лозана по куриер. В едномесечен срок ще очакваме казусът да бъде решен в полза на Ботев", заяви Боби Димитров.

Следващата сряда с „жълто-черните" ще подпишат професионални договори дошлите на проби Венци Иванов (Монтана), камерунецът Алфред Апока и аржентинецът Ервин Карин. Триото ще напусне лагера на тима в Цигов Чарк, за да дойде в офиса на Димитър Христолов и да парафира своите контракти.

Продължават пробите на нападателя от Кот д' Ивоар Пол и възпитаникът на Локо (Пд) Делян Ташев, който миналата година игра в аматьорския Харманли. След дебютното 0:0 с Черноморец в контролите Ботев днес играе втора проверка от предсезонната си подготовка срещу Славия на стадиона в „Овча купел" от 18,00 часа.

През следващата седмица в Ботев (Пд) ще пристигне и нигериецът Омониго Темиле, който е в родината си и чака да получи входна виза за България.

Източник: Топспорт



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).