Галчев пред завръщане в Ботев?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
10:59 / 10.06.2014
5774
Бъдещето на Борис Галчев продължава да е неясно. Халфът не попада в сметките на Стойчо Младенов за новия сезон, но поне за момента треньорът не бърза с освобождаването му. Причина е, че наставникът иска първо да привлече негов заместник, преди да посочи вратата на Галчев. 

Ботев (Пловдив) внимателно следи ситуацията около бившия си футболист. Галчев пък на няколко пъти в последните месеци се изказа ласкаво за публиката за "жълто-черните". За никой не е тайна, че халфът от Добринище бе освободен от Ботев заради неразбирателство с бившия треньор Станимир Стоилов. След треньорската смяна в Ботев обаче шансовете на Галчев да се завърне в Пловдив се увеличиха значително. Интерес към него проявява и Славия, но поне за момента белите изчакват той да стане свободен агент, преди да отправят оферта за него.


Източник: в."7дни спорт"


Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).