Иван Цветков: Ще завърша кариерата си в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (31)
09:31 / 09.06.2014
9325
Любимецът на феновете на Ботев Иван Цветков обяви пред "Меридиан Мач", че за себе си вече е наясно с бъдещето си. Нападателят, който в последния сезон загуби титулярното си място, след като дълго лекува контузия, а след това бяха привлечени Доре и Хамза, има договор с Ботев само до края на месеца. Героят от пловдивското дерби, което се игра в София, очаква разговор с Любослав Пенев, за да разбере дали новият треньор ще иска да го задържи в състава за още един сезон. Националният селекционер по принцип харесва качествата на 34-годишния футболист и дори му прати повиквателна за контролата с Украйна преди две години. При положение обаче че не се стигне до продължаване на контракта, Цветков е категоричен, че ще прекрати професионалната си кариера.

"За себе си вече съм решил. Спирам с футбола, ако не подпиша нов договор с Ботев. Това ще е последният отбор в кариерата ми", отсече Иван Цветков.

Интересното е, че към него има оферти от Славия и от завърналия се в "Б" група Пирин от родния му Благоевград. Цветков обаче е категоричен, че няма да играе за други тимове освен Ботев.



Виж коментарите (31)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).