Ботев посреща ДИТ в първи 1/8-финал от Републиканското първенство

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:53 / 06.06.2014
1911
Ботев посреща софийския ДИТ в първи 1/8 финал от Републиканското първество при набор 99. Двубоят е на 7 юни (събота) от 18:00ч. и ще се играе на един от естествените терени на базата на "канарчетата" в Коматево.

От състава на "жълто-черните" за срещата със софиянци отпаднаха трайно контузеният Красимир Терзиев, както и Здравко Кехайов, който получи травма на последната контрола със Спартак (Пловдив). Днес от 17:00ч. ботевистите ще направят последната си тренировка преди срещата, а след нейния край наставникът Румен Байрев ще определи групата за утрешния двубой.

Байрев даде кратко интервю пред клубния сайт на "канарчетата" преди двубоя с ДИТ. Ето какво заяви специалистът часове преди първия осминафинал. Реваншът между двата тима е на 10 юни от 18:00ч. в Драгалевци.

"Настроението преди двубоя е приповдигнато, имаме желание да победим съперника. Очаквам сериозен двубой, имаме информация, че са добър отбор, но след като сме тръгнали към финала - няма място за притеснение от който и да било."

"До момента не сме се срещали с ДИТ, но сме ги проучили в някаква степен и мисля, че не могат да ни изненадат с нещо. Това, че ние сме домакини в първата среща, не е някакво предимство за който и да е от двата отбора. ДИТ е отбор, който се опитва да играе грамотен футбол и какъвто е мачът тук, такъв ще е и реваншът там."



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).