Коко Динев остава в Локомотив?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (56)
08:39 / 06.06.2014
8979
Изненадващ ход предприе благодетелят на Локо (Пд) Коко Динев, твърди "Меридиан Мач". Очакванията, че бизнесменът ще напусне отбора са на път да се опровергаят. Вчера по обед той е привикал част от силните фигури в отбора в Сандански и близо четири часа са обсъждали ситуацията около клуба. 

В дневния ред на дискусията са попаднали теми като селекция, лагери, възможности за започване на шампионата. Коко Динев дори е представил схема за започване на новото първенство. В скоро време ще бъде представена нова силна фигура, която да смекчи отношението на феновете. 

Намерени са и пари за започване на първенството. Коко е бил готов да си тръгне, но така и не се е появил желаещ да купи акциите му и това го е принудило да започне да мисли варианти как Локо да продължи да съществува. 

От БФС са дали срок от седем дни на "черно-белите", в който те трябва да обявят дали ще участват през новия сезон. Отборът на практика няма футболисти и ще трябва да бъдат привлечени нови. Коко планира лагерите да са в чужбина, както беше и през зимната пауза.


Виж коментарите (56)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).