Официално: Камбуров подписа с ЦСКА за година

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (40)
20:56 / 05.06.2014
5514
Голмайсторът на Локомотив и "А" група Мартин Камбуров от днес официално е част от ЦСКА.

Марто подписа договор за една година с клуба от "Българска армия" и ще се завърне в Борисовата градина, където изкара един неособено успешен период преди година.

Четирикратният носител на "Златната обувка" в родния шампионат е второто ново попълнение на "амейците". Стойчо Младенов преди това си осигури и съотборника на Камбуров в Локо - Александър Тунчев.

Трансферът бе потвърден на официалния сайт на ЦСКА:

"Армейци,

Днес нападателят Мартин Камбуров подписа договор с ЦСКА София. Контрактът на четитикратния голмайстора на родното ни първенство е срок от една година. Месечното възнаграждение на тарана ще бъде в размер на 15 000 лева. С привличането на голмайстора на последния сезон в А група Мартин Камбуров, ръководството и спортно-техническият екип на ЦСКА показва явната амбиция за засилването на нападението на отбора и постигането на големи цели през новия сезон.

Всички в Клуба желаем на Мартин много успехи, победи, голове и отличия с червената фланелка".

Очаква се утре договор с ЦСКА да подпише и Маркос Маркиньос.



Виж коментарите (40)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).