Херо сменя Мьри начело на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
09:10 / 02.06.2014
6876
Новият спортен директор на Ботев Пловдив Димитър Димитров-Херо може да смени старши треньора Станимир Стоилов начело на тима, съобщава "Тема Спорт". Това ще се случи при провал на канарчетата в Лига Европа през лятото - отпадане още в първия или втория квалификационен кръг, което от своя страна ще коства главата на Мьри. Пловдивчани стартират кампанията си на 3 юли. Миналата година жълто-черните достигнаха до третия, където бяха отстранени от Щутгарт. Издънка в евротурнирите

ще настрои още повече бултрасите срещу бившия наставник на Левски, който е недолюбван от тях от първия му ден. Привържениците вече обявиха публично след срещата си със собственика Цветан Василев през седмицата, че са снели доверието си от Стоилов и едва ли не дните му начело на отбора за преброени. Интересното е, че преди да назначи Мъри, босът на Ботев Пловдив на два пъти кани Херо да поеме тима. Тогава бургазлията заяви, че няма моралното право, след като вече е водил вечния враг Локомотив. Това обаче не му попречи да стане спортен директор.

Ако канарчетата се провалят в Лига Европа, едва ли ще имат кой знае колко време и избор на нов старши треньор. Така че най-логичното нещо е Цветан Василев да повери тима на Димитър Димитров.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).