Трансферна цел на Ботев призна: Преговорям с Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
09:45 / 31.05.2014
4948
Централният защитник Борислав Стойчев призна, че води преговори с Левски. Интерес към Стойчев има и от Ботев (Пд), пише вестник "Меридиан мач".

"В чужбина съм и отлично знам за какво ме търсите. На този етап нищо не е ясно. Преговарям с Левски. Има интерес към мен и от Ботев (Пд), но не съм подписал с никого. Надявам се, че до седмица ще има яснота къде ще играя. Няма да разкрия какво е моето желание. Имам предпочитание към един от двата клуба, но ако нещата се случат така, че премина в другия, ще се получи конфузно", разкри откровено Стойчев.

В същото време сръбският треньор Люпко Петрович е предложил услугите си на Левски. Легендарният специалист, носител на КЕШ с Цървена звезда, е провел разговор със спортния директор Георги Иванов и сам е разкрил, че е готов да помогне. Люпко е обявил, че иска да бъде треньор, но не е проблем да застане и на друга позиция в кпуба.



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).