Мъри и Херо с картбланш за желаните трансфери в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
11:11 / 29.05.2014
4208
Новият изпълнителен директор на пловдивския Ботев Тервел Златев бе представен официално вчера на спортно-техническия щаб от президента на клуба Иван Джиджев.

Бившият директор на кабинета на Борислав Михайлов ще встъпи официално в длъжност от 2 юни, но той вече се е захванал с ангажиментите на новото си работно място.

На вчерашната среща, която продължи близо 3 часа на базата в Коматево, треньорът Станимир Стоилов и спортният директор Димитър Димитров дадоха отчет пред новия началник.

Двамата са запознали Златев с набелязаните футболисти за лятна селекция и са го информирали за водените преговори до момента. Мъри и Херо са получили пълна свобода да вдигнат класата на отбора, като привлекат харесаните за трансфер играчи.

След миналия противоречив сезон в Ботев бяха направени някои промени в ръководството на клуба с цел да се подобри комуникацията между шефове и спортно-техническия щаб. През новия сезон трябва да има ясно разграничение на задачите и яснота за отговорностите.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 25
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).