Славия с оферта към "канарче"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
11:03 / 27.05.2014
3533
Славия е отправил оферта към нападателя на "Ботев" (Пловдив) Иван Цветков. Това разкри пред "Тема Спорт" босът на белите Венцеслав Стефанов.

"Винаги съм го харесвал. Поканил съм го да дойде в Славия. Доколкото знам, договорът му с "Ботев" е изтекъл. Той ми каза обаче, че обмисля дали да не спре с футбола. Много добър футболист е и ако се откаже, ще е грехота", каза президентът на столичани за 34-годишния нападател.

Преди да премине в "Ботев" през юни 2012-а, той игра за "Левски" и родния Пирин (Благоевград).

В същото време стана ясно, че Славия преговаря с кри­ло от Холандия, на 24 години. Засега от "Овча купел" не бър­зат да обявяват името му. Сред вариантите за попълне­ния от чужбина е и флангови играч от Португалия.

Дотук "белите" вече си ос­игуриха петима нови играчи - Жереми Манзоро и Крум Стоянов от Черноморец, Вилян Бижев, Димитър Везалов, който бе освободен от "Ботев" и Иван Вълчанов. С по­следния преговорите продъл­жават, тъй като е желан и от "Левски". Вариант за "бели­те" е и футболистът на Лудогорец Мичел Бургзорг.

В Славия стягат сериозна селекция, с която да гонят класиране в шестицата през новия сезон.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).