Юноша на Локо пред трансфер в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (27)
10:01 / 27.05.2014
6281
Вратарят Петър Денчев-Шмайхела е пpeд трансфер в Ботев Пд. Стражът, който напусна Спартак Вн, след като договорът му изтече, се появи вчера на базата на жълто-черния клуб в Коматево, пише в."Тема Спорт". Той за­почна преговори с шефовете на канарчетата за контракт.

Ботев усилено търси вратар, който да бъде конкурент на Адам Стаховяк и да го заме­ства при наказания и контузии. Както е известно, полякът пропуска първите два мача на канарчетата от новия сезон заради наказание от финала за купата с Лудогорец.

Интересното е, че Денчев е юноша на Локо Пловдив, като освен за родния си клуб е пазил още в Спартак Пд, Сливен, Нефтохимик и другия варнен­ски отбор - Черно море. В Бо­тев резерви на Адам Стаховяк бяха Илия Николов и Стамен Бояджиев, но според Херо и Мъри двамата не са достатъ­чно добра алтернатива.



Виж коментарите (27)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 22


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).