Ботев ще играе контрола с тима на Попето

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
12:01 / 26.05.2014
2661
Докато много от водещите ни отбори още не са наясно дори кога ще започнат подготовка, пловдивският Ботев вече успя да уговори две престижни контроли, съобщава "Меридиан Мач". "Канарчетата" ще се изправят срещу Адмира Вакер в първата си проверка по време на лагера в Австрия, който ще бъде завършен със спаринг с руския Кубан Краснодар. Засега точно приятелският мач с отбора на капитана на националния отбол Ивелин Попов е най-добрата контрола. Точно тя ще покаже дали отборът е готов за старта на евротурнирите. Попето обаче може да не излезе в мача срещу Ботев, тъй като се надява да си уреди трансфер в някой от руските грандове, като най-сериозен кандидат за подписа му е Зенит.

Пловдивчани ще изиграят общо пет проверки в Австрия, като търсят още три сериозни съперника. Станимир Стоилов държи отбора да се срещне само със силни тимове, без да има спаринг срещу аматьори. Ботев лети за Виена на 8 юни, а клубният автобус ще отпътува ден по-рано за Австрия с целия багаж на отбора. "Канарчетата" стартират Лига Европа още в първия кръг на 3 юли, като ще разберат съперника си на жребия, който ще се тегли на 23 юни.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).