Поставят две цели на Мъри в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (34)
09:48 / 26.05.2014
8547
Две основни цели ще бъдат поставени на Станимир Стоилов и треньорския щаб от ръководството на "Ботев" (Пловдив). Очаква се днес да бъде проведена среща, на която да бъдат изяснени подробности около лятната подготовка, както и да бъде поставена първата цел - влизане в групите на Лига Европа.

Миналото лято "Ботев" се възползва от отказа на ЦСКА и участвна в турнира, но отпадна в третия квалификационен кръг от Щутгарт. Тази година "канарчетата" започват от най-ниското стъпало в Европа - първите мачове са още на 3 юли.

Втората и далеч по-важна цел и участието на "Ботев" в битката за шампионската титла следващия сезон. Ясно е, че класирането тази година е задоволително, тъй като ще се участва в Европа, но през новият шампионат със сигурност ще се търси първото място.

Любопитното е, че на днешната среща, която ще се проведе в София, вероятно няма да присъства Станимир Стоилов, пише "Тема спорт". На нея ще бъдат собственикът на "Ботев", президентът Иван Джиджев, новият изпълнителен директор Тервел Златев и спортният шеф Димитър Димитров-Херо.



Виж коментарите (34)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).