Всички футболисти на Марица минаха успешно медицинските тестове

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:17 / 03.07.2008
2066
Всички футболисти на Марица преминаха успешно функционално-медицинските тестове, които им бяха направени на летния подготвителен лагер в курорта Цигов чарк. Прегледите бяха извършени от новия лекар на отбора д-р Здравко Тарълов-младши, който докара на лагера цялата необходима медицинска техника за изследванията.

Играчите показаха добри резултати и повечето от тях демонстрираха отлично физическо състояние, съобщи изпълнителният директор на жълто-сините Георги Фиданов.

Шефът преди няколко дни се качи при маричани на Цигов чарк, за да инспектира как върви предсезонната подготовката на отбора. За да вдигне настроението и духа в отбора, Фиданов дори се включи наред с младите в няколко от тренировките като отново показа, че футболът му е много ясен и лесен.

"Всичко е наред при нас, момчетата тренират сериозно и съвестно, нямаме проблеми с нищо. Домакините са ни предоставили отлични условия. Тук на лагера научаваме всеки ден с интерес новините за поредните нови попълнения на другия пловдивски отбор - Спартак, който вече спокойно можем го наричаме Марица-2, след като привлякоха още четирима бивши наши футболисти - Георги Стефанов, Теодор Банев, Георги Стоянов и Пламен Коларов", изкодоши се в типичния си оригинален стил Георги Фиданов.

В Спартак са вече повече от дузина бивши маричани - като се започне от старши треньора Николай Киров-Белия, бившия лекар кршиякалии д-р Георги Касабов, до административния директор Николай Алексиев и домакина Христо Дяков. Наскоро към тима се присъедини и бившият централен нападател на Марица Евгени Курдов, а със спартаковци за лагера във Велинград тръгнаха игралите също в Кършияка Тодор Симеонов, Пейо Батинов, Йордан Христов и Иван Площаков. Преди месец ексзащитникът на маричани Любен Николов, който също после отиде в Спартак, пък премина в елитния кипърски тим АПОП.

От щаба на Марица съобщиха, че контузията на Тодор Вакрилов Тодоров не е сериозна. Нападателят се включва отново в тренировките.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).