Фенове: Престоят на Коко свърши, да каже на каква цена продава клуба!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (80)
17:11 / 22.05.2014
13250
Привърженици на Локомотив Пловдив излязоха с декларация по повод последните събития в клуба. Plovdiv24.bg я публикува без никаква редакторска намеса:

Уважаеми Локомотивци, 

Настана време разделно. Време, през което трябва да стане ясно на всички хора, които носят Локомотив в сърцата си, че настъпи краят на престоя на г-н Константин Динев на "Лаута".

Безпрецедентното бягство на всички действащи футболисти, неплатените заплати на персонала и цялостното отношение към Локомотив накараха и най-смирените привърженици и деятели да променят позицията си и да подкрепят онази огромна част от феновете на Локомотив, които поискаха категорично г-н Динев да напусне Любимия ни клуб. 

По този курс на поведение тръгнаха всички ветерани, всички клубни легенди, деятели и по умерени привърженици, като дойде моментът, в който Локомотивската общност е отново обединена. 

С действията си г-н Динев показа на цялата спортна общественост, че няма място на "Лаута". 

Разбира се, в последно си интервю г-н Динев заяви, че е готов да продаде клуба и то след като неколкократно е заявявал, че за доброто на Локомотив е готов да се раздели с акциите, като ги предостави безплатно на феновете, но очевидно и това негово обещание няма да бъде спазено. 

Независимо от това обаче и на базата на многото лъжи на които станахме свидетели, ние отново изразяваме съмнение в заявеното от г-н Динев намерение да се раздели с акциите.

Повода за това е именно липсата на посочена от него продажна цена, която е задължителен елемент от една бъдеща сделка, като се има в предвид тежкото финансово състояние на клуба. Наличието й би накарала всеки един потенциален инвеститор с реални намерения да направи своите изчисления и да вземе правилното за себе си решение. 

Очевидно обаче това към настоящия момент не може да се случи, освен ако г-н Динев няма намерението да предаде безплатно акциите на бъдещия собственик, както междувпрочем ги получи през пролетта на 2010 г. 

Именно поради това най-учтиво каним г-н Динев или лицето, което ги притежава от негово име, публично да обяви условията, при които би се разделил с акциите на Локомотив Пловдив. 

И като човек, който заявява емоционалната си обвързаност и привързаност към Локомотив Пловдив, каним публичното обявяване на условията да стане в най-кратък срок, с оглед възможността Локомотив да продължи да съществува нормално, като през новия сезон да започне да се състезава в първенството на А ПФГ. 

Отказ от горното обаче ще се тълкува именно в смисъла описан в първите редове на настоящото изявление.

Фен клуб Локомотив Пловдив
NUP 1995
GMU
ОТС
The Usual Suspects
БРИГАДА ПЛОВДИВ
ГАРАТА



Източник: lportala.net


Виж коментарите (80)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).