Ботев се мъчи с визите на африканците

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:06 / 02.07.2008
2962
Дошлите на проби в Ботев африкански футболисти може да пропуснат лагера в Анкона (Италия), който започва от 15 юли и ще продължи две седмици, съобщиха от управата на "жълто-черния" клуб. Причината е, че все още на камерунеца Алфред Мапока и на Пол от Кот'д, Ивоар не са издадени визи за влизане в Италия.

Ръководителите на Ботев правят всичко възможно да извадят необходимите документи, за да може двамата играчи да присъстват на лагера в Анкона. Твърде вероятно е те да закъснеят и да се присъединят към "канарчетата" по-късно.

Тази вечер се очаква в Пловдив да се завърне аржентинецът Мауро Алегре, като с него ще дойде и сънародникът му Ернан Гарин, който е пропоръчан на Ботев от италианския специалист Стефано Кусин.

Изпълнителният директор на Ботев Борислав Димитров каза, че Ботев не прави трагедия от преминаването на Николай Димитров в Сливен. "В Ботев не държим никого насила. След като Николай Димитров не иска да играе при нас, няма да се занимаваме с него. Когато от Сливен платят за него, ще може да играе при тях", коментира Борислав Димитров.

От своя страна президентът Димитър Христолов каза, че ще напусне клуба, когато той реши. Поводът за думите му бе искането на феновете да се оттегли от поста.

Източник: Нетинфо



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).