Херо и Мъри на крака при трансферна цел №1 в Румъния

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (54)
11:14 / 21.05.2014
9563
Спортно-техническият директор на Ботев (Пд) Димитър Димитров и треньорът Станимир Стоилов заминават в петък за финални преговори с капитана на Астра (Гюргево) Константин Бъдеску. Халфът е трансферна цел №1 на "канарчетата". През настоящия сезон във всички турнири той е изиграл 40 мача, в които е вкарал 21 гола и 16 асистенции. Херо и Мъри задължително търсят типичния плеймейкър, който да връзва играта на "жълто-черните", тъй като от новия сезон схемата отново ще бъде сменена на 4-2-3-1.

Херо и Стоилов ще гледат на живо финала за купата на Румъния между Стяуа и Астра. След двубоя ще има среща между Бъдеску и хората от Ботев (Пд). футболистът е свободен агент след 30 юни.

Вчера на базата в Коматево президентът Иван Джиджев, спортният директор Димитър Димитров и треньорът Станимир Стоилов обсъждаха селекцията, както и предстоящите лагери. Независимо че Херо вече работи за пловдивския клуб, той официално ще встъпи в длъжност от 1 юни, откогато е договорът му. Вчера на футболен комплекс "Ботев 1912 се появиха и новите фигури в екипа на Херо и Мъри. Георги Чиликов и Петър Колев също минаха през офиса на шефа Иван Джиджев. Дуото ще отговаря за скаутската мрежа на първия отбор.

Източник: в. "Меридиан мач"


Виж коментарите (54)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).