Коко Динев: Напускам Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (202)
19:10 / 20.05.2014
18121
Благодетелят на Локомотив Пловдив Константин Динев заяви в интервю за Gong.bg, че напуска клуба. Той даде кратка равносметка за последната година начело на пловдивчани, както и готов ли е да изпълни желанието на част от феновете - да напусне Пловдив и Локомотив.

"Противоречива година изпращаме, заяви Коко Динев. С много ядове, с много неприятности, но с не лошо класиране в първенството с оглед на финансовите възможности, които имаме като клуб. Знаете, че при нас няма подкрепа от големи рекламодатели. Не искам да сравнявам никой с никой във финансово естество. Нашите възможности са такива, това е нашата подкрепа. Не е редно аз да го казвам, но аз сам осигурявам всичко за да може клуба да съществува. От ентусиазма ми и цялото представяне на Локомотив зависи единствено от мен. Пак казвам,че имахме не лоша година. Убедително влязохме в първата седмица. Победихме всички водещи отбори в страната.Не се представихме лошо и в турнира за Купата. Играхме полуфинал. Победихме в реванша Лудогорец, който се представи много добре и в Европа. Дори мисля,че ги надиграхме в реванша"

Въпросът, който интересува "черно- бялата" общност е какво ще се случи с отбора на Локомотив , ако вашите отношения с феновете на не се променят?

"Не искам да изпадам отново в подробности по тази тема за отношенията ми с феновете, заяви Константин Динев.Аз съм готов по всяко време съм готов да се оттегля и да дам отбора , или продам на някой, който е загрижен за отбора, категоричен е Коко Динев. Готов съм да продам отбора. Готов съм да седна и да се разбера с всеки, който е загрижен и би искал да продължи да издържа Локомотив. Независимо с кой, дали с фенове , или друг, който иска да е добро бъдещето на отбора. През втория период, от който съм в Локомотив не са натрупани нови задължения. Не са дълговете колосални за отбор от А група, нито дълговете ще доведат до започването от долните дивизии."

Какви опасности има пред Локомотив?

"Има опасност Локомотив да остане без футболисти, заяви Динев. Има опасност и Локомотив да не започне първенството. Има много опасности. И аз търся начини, които да позволят отборът да продължи участието си в групата. Обичам този отбор и емоционално съм свързан с него. Дано се намери някакъв човек, който да издължа отбора."

Ще стане ли по-спокойно на "Лаута", ако се смени собствеността?

"Ситуацията на "Лаута" никога не е била спокойна, категоричен е Коко Динев. Ако има човек с желание и възможности, то аз бих му помогнал да влезе в клуба. В цялото интервю ви казвам, че съм готов да напусна, стига да се намери добронамерен човек, който да поеме отбора."



Виж коментарите (202)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).