Бразилец бяга от "Лаута" към Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
10:19 / 20.05.2014
6543
Бразилецът с български паспорт Диего Фераресо тръгна да къса с "Локомотив" (Пд). Левият защитник подаде молба в БФС за разтрогване на договора с "черно-белите". Най-вероятно футболистът се аргументира със забавени заплати.

Диего е фаворит в списъка на "Левски" за нов ляв защитник. Възможно е скоро да има преговори между защитника и "сините". Диего обаче има и други варианти за бъдещето си.

Засега сигурен за "Левски" е Лъчезар Балтанов, който идва от "Черноморец". Халфът е юноша на "Герена".

"Сините" най-вероятно ще се разминат с други трима от тима на "акулите". Очаква се Карлос Фонсека, Милчо Ангелов и Станислав Дрянов да завият към "Ботев", защото там като спортен директор отива досегашният им треньор Димитър Димитров-Херо.

До ден-два ще има преговори с Валери Божинов. "Левски" ще предложи на нападателя оферта за оставането му. Към Валери има интерес от турския "Бурса", който гледа и Владимир Гаджев, но нещата на този етап не изглеждат сериозни.

Вчера най-после на "Аспарухов" възобновиха по-ударно строежа на сектор "А". Шуменската фирма "Автомагистрали Черно море" смени "Главболгастрой". Започна изливане на бетон на централната трибуна и вече са издигнати 2 етажа, а третият гони половината.

Свършиха билетите за сектор "А" на националния стадион за шоумача "Левски" - "Лацио" на 23 май. Има още малко места за "В" и "Б", а повече - за "Г". Остават още десетинаха хиляди билета.

Източник: в. "Труд"



Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).