Румънският Астра Гюргево иска 3 млн. евро от Ботев за капитана си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
16:41 / 19.05.2014
5208
Поредният румънски футболист в плановете за селекция на Ботев ще излезе доста скъпо на "канарчетата", ако го вземат. Те са набелязали капитана на Астра Гюргево Константин Будеску, пише вестник "Газета спортурилор". Основният футболист на румънците е с цена от 3 млн. евро. 

Босът на тима от Гюргево Йоан Никулае е обявил, че няма намерение да смъкне и цент от нея. Изявите на играча са били следени в мача на Астра с Поли Тимишоара. 

В Румъния твърдят, че на тази среща е присъствал лично новият спортен директор на пловдивчани Димитър Димитров. Вестникът твърди, че в списъка за селекция са още Венсан Лабан, Садат Букари и Карим Йода. Поне един от тях ще трябва да дойде през лятото.

Ботев купи петима играчи от Румъния тази зима. В Пловдив дойдоха Юнес Хамза, Феребори Доре, Алесандру Бенга, Серджан Лукин и Алесандру Куртеан.



Виж коментарите (22)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).