Том тренира индивидуално, Даксон се бави

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:44 / 01.07.2008
2753
Бразилиският полузащитник на Локомотив Пловдив Евертон Джилио - Том тренира отделно от своите съотборници на лагера в Банско. Закъснелият с подготовката кариока, води индивидуални занимания по специално изготвена програма, за да навакса пропуснатото в първите дни от подготовката.

Единственият липсващ в състава на пловдивчани е сънародникът на Том - Даксон, който продължава да е в родината си. Според ръководството на „черно-белите", причина за извънредното забавяне на спряганият за трансфер в Локо София и Русия техничар е проблем с документите около пътуването към България.

В същото време футболистите на Локомотив Пловдив се радват на суперлуксозни условия в новопостроената северна част на комплекс Пири, където са настанени.

В свободните от тренировки часове момчетата на Драган Канатларовски разпускат гледайки телевизия на чисто нови плазмени монитори като на тях могат да ползват и интернет. Джакузитата във всяка от стаите пък допълват луксозната обстановка и помагат на играчите да разпускат след тежките натоварвания.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).