Предлагат Анисе на Роберто Карлуш

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:12 / 14.05.2014
2868
Мадагаскарският футболист на Ботев (Пловдив) Абел Анисе е бил предложен от мениджъри на легендата Роберто Карлуш. Бившият национал на Бразилия и легенда на Реал (Мадрид) в момента е треньор на турския елитен Сивасспор. От клуба са се заинтересували от качествата на миналия през Черноморец и ЦСКА играч и не е изключено да пратят свой човек на финала за Купата на "Лазур".

Това, разбира се, не означава, че Анисе ще премине в Сивасспор, но ако се представи добре срещу Лудогорец, не е изключено да се стигне до трансфер. Из Пловдив върви слух, че малгашът е попаднал и в полезрението на гранда Бешикташ. Това обаче бе категорично опровергано от близки до самия футболист.

В Сивасспор играе голмайсторът на турската Суперлига Аатиф Шаешу, който е бивш играч на Черноморец, а през този сезон вкара повече голове в Суперлигата от звезди като Дидие Дрогба, Уесли Снайдер, Бурак Иълмаз, Муса Сов и Уго Алмейда.

Източник: в. "Меридиан мач"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).