Марица с първа контрола в подготовката - срещу Черноморец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:10 / 01.07.2008
1767
Първата си контрола от лятната подготовка ще изиграе Марица днес. Жълто-сините излизат срещу българския участник в турнира УЕФА Интертото къп - "Черноморец-Бургас". Мачът е от 18,30 часа на стадиона в Ракитово.

По договорка между двамата старши треньори Иван Петров-Чекиста и Димитър Димитров-Херо срещата ще се играе в три полувремена от по 30 минути.

Жестът е на Марица, защото така Херо ще може да разиграе няколко различни тактически варианти за игра на състава си, който да избере за съботния първи мач от турнира УЕФА Интертото къп - срещу словенския ХИТ Горица.

Двубоят на бургазлии е от 20 часа на националния стадион Васил Левски в София, а ръководството на кършиякалии е поканено от черноморци да присъства на срещата.

В контролата срещу Черноморец треньорът на маричани Иван Петров ще пусне в игра всички налични 24 футболисти, които качи на предсезонния лагер на Цигов царк. Дебют с жълто-синята фланелка ще направи привлеченият от Пирин (Гоце Делчев) Христо Сталев.

Любопитното е, че срещу "Черноморец-Бургас" футболистите на Марица ще излязат и срещу двама испански футболисти, които пристигнаха тези дни в бургаския тим. Това са 21-годишният нападател Иван, продукт на школата на италианския Милан и 25-годишният офанзивен полузащитник Алберто. И двамата в последния сезон са се подвизавали в Сегунда дивисион.

В тима на Марица няма контузени или болни футболисти и всички ще бъдат на линия за контролата срещу тима на Херо.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).