Борислав Димитров: Ще подмладим отбора

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:36 / 01.07.2008
3562
"Идеята, която имаме е тази година да предприемем малко по-различен начин на управление на клуба. С млади хора, заедно със Стефано Кусин, Костадин Ангелов ще бъде в тандем, който е с модерни виждания - Стефано, това което е работил на запад, Костадин - това което е видял в България. Проучили сме предварително Костадин Ангелов и той беше единственият вариант, който сме обсъждали, не е имало никакви други, за които се пишеше. Има богата база данни за всичките отбори, млад човек, човек който много му се работи и много разчитаме да създадат успешен тандем със Стефано Кусин и да ни изведат до големи успехи." Това каза Борислав Димитров на днешната пресконференция, на която беше представен новият наставник на тима Костадин Ангелов.

"Стефано е работил в Африка и ще му отнеме малко време да влезне в българската действителност. Той ми каза - аз щом съм бил там, мога да работя навсякъде. Аз му казах че тук е малко по-различно и след един месец мнението му е ще е друго," допълни Боби Димитров.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).