Тодор Батков опитва да спре Димитър Димитров за Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
09:47 / 09.05.2014
3017
Станимир Стоилов отказа на Левски и няма да води "сините" през новия сезон, съобщава "Тема спорт". Специалистът е уведомил за решението си Георги Иванов-Гонзо, който държеше двамата да работят заедно. От "Герена" веднага са задействали друг вариант. Собственикът на Левски Тодор Батков е предложил треньорския пост на Димитър Димитров

Адвокатът пробва да измъкне специалиста под носа на Ботев. От Ботев вече водиха преговори с Димитров и му обещаха ръководна длъжност и тандем със Стоилов.

Димитров, който вече обяви, че е пред напускане на Черноморец, се колебае между офертите на Ботев и Левски и още не е дал окончателен отговор на нито една от двете страни. Офертата на Ботев е по-добра, но, от друга страна, той вече е работил в градския съперник Локомотив. Димитров ще обяви решението си на 15 май.



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).