Юноша на Локо (Пд) бяга заради 200 хиляди евро

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:12 / 01.07.2008
4794
Младият халф Мартин Газиев отказа да преподпише договор с Локо (Пд) заради клауза от 200 000 евро. Миналата година Марто игра под наем в третодивизионния Брестник и бе повикан обратно в родния си клуб, но вчера най-изненадващо роденият в Гоце Делчев футболист отказа да отпътува със „смърфовете" в Банско.

„Всички видяхме какво се случи с Георги Христов заради нещо подобно. Аз не съм Марадона и надали през следващите години ще мога да си вдигна цената, като виждам какви са нагласите за титуляри в отбори. Не се страхувам от конкуренцията, но в същото време не искам и да се заробвам на скамейката. Имам предложение от елитни отбори и до няколко дни ще стане ясно къде ще играя", заяви Газиев.

Треньорът на Локо (Пд) Драган Канатларовски ще подготвя до 13 юли в комплекс „Пирин" 24 футболисти. Търси се спаринг партньор за първата контрола на 9 юли, а няколко дни по-рано се очаква да пристигнат на проби футболисти от чужбина. По информация от клуба почти са договорени сърбите Любомир Ковачевич и Павле Делибашич.

Източник: Топспорт


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).