"Канарчетата" не пускат Стоилов в Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (40)
09:18 / 07.05.2014
6276
Ботев (Пд) няма намерение да се разделя със Станимир Стоилов. До края на седмицата предстои среща на треньора с висшето ръководство на клуба, която може да провали плановете на Левски. "Сините" от месец чакат Мъри, което няма да стане без раздяла с "канарчетата". Стоилов си има договор с клуба от Пловдив, пише в. "Труд".

Само драстичен фенски натиск или гръмовен провал на финала за Купата с Лудогорец на 15 май може да създаде предпоставки Ботев да скъса с Мъри. Вариант №2 за Левски е Димитър Димитров. Треньорът, който е пред изпадане с Черноморец, също може да бъде отнет за "синята" кауза от Ботев.

От раздялата с Александър Александров преди месец Херо е вариант за спортен директор на "канарчетата". Ситуацията е в развитие, но е под сериозен въпрос събирането на мечтаното "синьо" трио Гонзо - Мъри - Херо. Георги Иванов вече обяви, че се връща като спортен директор на "Герена".



Виж коментарите (40)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).