Херо вариант за спортен директор на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
09:13 / 07.05.2014
3351
Димитър Димитров е на път да отговори положително на предложението на Ботев (Пловдив) да заеме освободения от Александър Александров пост на спортен директор от лятото, съобщава "Тема спорт". Към този момент при "жълто-черните" се очертава тандем Димитров - Станимир Стоилов, който е спряган и за Левски. На "Герена" обаче нищо не е ясно. Двамата на този етап са склонни да работят във финансово осигурен и организиран клуб, какъвто е Ботев.

По този начин новият спортен директор на Левски Георги Иванов-Гонзо продължава да е в неведение относно треньорския пост на сините от лятото. Стоилов и Димитров бяха канени отделно един от друг да се върнат на "Герена". Нито един от тях обаче не е дал категоричен отговор. Стоилов има действащ договор за още един сезон в Ботев. А наставникът на Черноморец призна, че е пред напускане.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).