Сашо Станков: Ще преспя и утре ще взема решение дали ще остана

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
20:54 / 04.05.2014
4091
Треньорът на Локомотив Александър Станков заяви,че не може да намери думи да коментира загубата от Черно море с 0:2. Той също така намекна, че утре ще се срещне с президента на клуба Константин Динев, след което ще обяви дали ще остане на поста си.

"Утре ще говоря с президента на клуба, сега не искам да взимам отношение. Ще преспя и утре ще взема решение дали ще остана. Знаете, че винаги първо аз поемам вината, но не мога да гледам отбора си с това лице. Разочарованието ми е голямо. Много се е насъбрало в мен и не мога да гледам такъв отбор", каза Станков след двубоя.

"Играхме много слабо. Нямам обяснение. Сигурно има проблеми, които трябва да се разнищят. Ще обявя решението си утре. Просто не съм съгласен отборът да показва едно лице в един мач, а в друг - напълно друго. Не мога да се побера в кожата си след този мач. Обичам моя отбор да показва дух на победител, а днес дори не се опитаха да обърнат мача. Ще видим дали ще остана, но по принцип... не мога да говоря днес", допълни още той.



Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).