Бултрасите започнаха кампания за набиране на средства за хореографията на финала

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (29)
16:49 / 24.04.2014
6712
Двама от играчите на Ботев - Йордан Христов и Артур Енрике станаха рекламни лица на дарителска кампания, организирана от бултрасите и в частност на КПБП. Футболистите се снимаха със специални тениски, които ще бъдат подарявани на всеки отделил повече от 15 лева за хореографията, за предстоящия финал за Купата на България в Бургас срещу Лудогорец.

Plovdiv24.bg публикува повече подробности около кампанията публикувани в сайта на КПБП:

Скъпи Ботевисти!

Любимият ни клуб е отново на финал за Купата на България! През тези 19 години, изпълнени с перипетии, неволи, радост и тъга, вярата в "Ботев" Пловдив не угасна!

Клуб на Привържениците на Ботев Пловдив започва кампания по набиране на средства за хореография, за да направим финалният сблъсък още по-красив, зареден с положителна енергия и настроение!

Кутията за дарения можете да намерите във феншопа, който се намира на базата в кв. "Коматево", както и по-време на футболните срещи, които предстоят до финала.

В случай, че не можете лично да подпомогнете нашата инициатива, можете да дарите по банков път или онлайн, чрез PayPal:

IBAN: BG67KORP92201053717301
BIC: KORPBGSF
На името на: Сдружение Клуб на Привържениците на Ботев Пловдив


PayPal: paypal@kpbp.bg

В знак на признателност, всеки, който дари над 15лв, ще получи тениска от първата инициатива за артикули на КПБП, която сме планирали да превърнем в постоянна практика. Можете да разгледате тениските в галерията по-долу.



Виж коментарите (29)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).