Васев: Съдията прекрати мача в 59-ата мин.

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
20:05 / 23.04.2014
5657
"Жалко, че отпадаме. Не мога да не съм доволен от това, което показаха момчетата. Хвърлихме се, направихме всичко възможно до момента, в който съдията реши да прекрати мача. За мен това е край на двубоя в 59-ата мин. Нямам никакви претенции към моите футболисти", заяви треньорът на Локомотив (Сф) Димитър Васев след отпадането от Ботев за Купата на България. Специалистът е категоричен, че наказателният удар е спорен.

"Приключихме участието си за Купата, но сезонът не е приключил. Имаме тежки мачове до края. Във всеки двубой ще търсим победата и се надявам скоро и теоретично да сме се спасили от изпадане", призна Васев.

Според него днес тимът му не е имал шанс. "Освен, че владеехме топката, имахме и две уникални възможности в началото на мача и в началото на второто полувреме. Ако едно от тях беше влязло, нещата ставаха различни. Вярвахме, че можем да направим нещо, жалко, че не се получи", каза още Васев.

Треньорът на Локомотив е на мнение, че отборът трябва да изглежда различно в началото на следващото първенство. "Не може до последно да се борим за оцеляваме. Това не е лицето на Локомотив", заяви специалистът.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).