Оптимизъм в "Надежда"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
09:31 / 23.04.2014
6097
Надежди за класиране на финал в турнира за Купата на България, таят в Локомотив (София) преди днешния сблъсък с Ботев. В първия мач "канарчетата" спечелиха с 3:1, но състава на Димитър Васев ще търси победа, която да осигури на отбора участие в следващата фаза.

Проблеми с контузени играчи измъчват отбора на Локомотив (Сф) преди реванша с Ботев. Със сигурност двубоя с пловдивчани пропускат Джиби, Гаел и Румен Трифонов. Иво Иванов има проблеми, а участието на Пепи Димитров ще се решава в последния момент.

"На някои хора им се натрупаха много мачове, трудно ги възстановяваме. Повечето контузени са офанзивни хора", призна Васев.

Локомотив ще търси ранен гол, но не на всяка цена. "Важно е да вкараме гол, но почти толкова важно е и да не допуснем. Искаме да изглеждаме по-офанзивно, да създадем напрежение, грешки в отбора на Ботев и, ако може да се възползваме", разкри специалистът.

Дори и след загуба с 1:3, треньорът Димитър Васев смята, че класиране за финала е възможно. "Ние сме земни хора. Трезва разсъждаваме каква възможност ни се открива и срещу кого играем", каза Васев. Двубоят Локомотив (София) - Ботев е днес от 16:00 ч. и ще бъде излъчен пряко по ТV7.

В Ботев нямат никакви кадрови проблеми и треньорът Станимир Стоилов ще може да разчита на всичко най-добро. Така той вероятно ще стартира с Адам Стаховяк на вратата, а Веселин Минев, Бенга, Спрокел и Йордан Христов ще бъдат четиримата в отбрана. Вандер и Куертан ще бъдат по двете крила, а Сърмов и Анисе в центъра на терена. Доре и Хамза пък ще бъдат двамата в атака.

Вероятни състави:

Локо: Митрев, Елтон, Бранеков, Ранджелович, Хаджиев, Том, Махамат, Генов, Трифонов, Маркиньос, Д. Илиев

Ботев: Стаховяк, В. Минев, Бенга, Спрокел, Й. Христов, Сърмав, Вандер, Анисе, Куертан, Доре, Хамза

 



Виж коментарите (21)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).