Станков: Хвърляме се с всички сили в дербито, за купата ще мислим после

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (38)
16:04 / 18.04.2014
9097
Наставникът на Локомотив Александър Станков заяви ден преди градското дерби с Ботев, че отборът му няма мисли за предстоящия мач-реванш за купата с Лудогорец и тимът ще се хвърли здраво в Битката за Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Искам да се отклоня от темата за мача с Ботев. За мача за Купата, ние не сме загубили шансове. Има и втори мач, нека това не се забравя. Аз съм човек, който се бори до край. Въпреки, че загубихме този мач с 2:0, ние имаме нашите шансове", бяха първите думи на специалистът.

"Много добре знаем, какъв е заряда на дербито с Ботев. Имаме няколко проблеми по отношение на контузени играчи. Намуши няма да може да вземе участие в този двубой. Независимо от умората натрупана в последните срещи, няма да има никакво значение за този мач. Това дерби е въпрос на психика, настройка и чест, така че, не се съмнявам във футболистите и всички ще бъдем като едно цяло за този двубой. Надявам се момчетата да покажат една мъжка игра, която направиха в последните няколко срещи и още по хубаво ще е, ако се поздравим с успеха", допълни Станков.

"Няма да имаме едно на ум за мача с Лудогорец. Хвърляме всички сили за дербито с Ботев. Нямаме нито идеята и възможностите да правим някакви сметки, излизаме с всичко най-добро срещу Ботев. За купата ще мислим след мача утре", каза още той.

"Декларацията на феновете ме радва. Радвам се, че всички фенове ще подкрепят отбора. Те чувстват кога са важните моменти за нашия отбор. Те са ни важни за този двубой, мога само да се радвам. Отборът се чувства добре и призовавам всички, които обичат Локомотив да дойдат на стадиона. Въпреки, че имаме проблеми, нека утре да сме всички едно цяло. Нека ние и феновете да спечелим двубоя", завърши Станков.



Виж коментарите (38)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).