Ботев отпрати трима от чужденците на проби

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:38 / 27.06.2008
4021
Трима от пристигналите на проби в Ботев петима чужденци бяха освободени, съобщи изпълнителният директор на пловдивския футболен клуб Борислав Димитров. Това са халфът Фадел, който е от Кот Д' Ивоар, аржентинският полузащитник Хуан Патрасио и марокански нападател, който дойде вчера на проби, но никой от шефовете на Ботев не научи името му. Те не са харесани от италианския специалист Стефано Кусин, който в момента води подготовката на "канарчетата".

Така в Ботев останаха на проби Пол - нападател от Кот Д, Ивоар, и камерунският нападател Алфред Мапока, за когото началниците на "жълто-черния" клуб оповестиха, че тестовете му са приключили, одобрен е и предстои да подпише договор.

Още един камерунец се очаква да пристигне на проби в Ботев. Той е защитник и идва от първенството на Финландия.

Президентът на Ботев (Пловдив) Димитър Христолов каза, че продължава преговорите с подалия оставка старши треньор на тима Тенчо Тенев с намерението да го убеди да остане.

Източник: Sportal.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).