Локо победи Ботев и триумфира с Купата при набор 2001

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:59 / 15.04.2014
2125
Децата на Локомотив, набор 2001 триумфираха на първото място в ежегодния турнир по случай 193-годишнината от рождението на Георги Раковски, домакин на който е стадиона в село Болярци.

Във финалният мач едни срещу други се изправиха пловдивските Локомотив и Ботев, завършил през редовното време 1:1. "Черно-белите" взеха реванш за шампионатната загуба с 0:13, като първи поведоха в резултата след двойно подаване между Ангел Челебиев и Даниел Чаушев и голов завършек на Ремзи Неджип. Минута по-късно противникът изравни, като равенството се задържа до края на редовното време. При дузпите възпитаниците на Васил Ангелов бяха по-добри и триумфираха с купата, като точни от бялата точка бяха Николай Колев, Златан Христов, Ремзи Неджип и Ангел Челебиев. Индивидуалната награда за най-добър вратар взе стражът Стилиян Ненков.

При завръщането си на Лаута децата бяха посрещнати от "черно-бяла" торта и сокове, на които те отговориха с много песни и скандирания за любимия отбор, точно в началото на страстната седмица, която ще завърши с пловдивско дерби с Ботев при мъжете и един от най-светлите християнски празници - Великден.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).