Велин Терзиев: Имаме съмнения, че някои футболисти не играят на 100%

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
22:46 / 13.04.2014
4363
Председателят на фенклуба на Локомотив (Пловдив) Велин Терзиев сподели, че феновете, нахлули на тренировката на тима в събота, са поискали обяснение от някои футболисти, поради съмнения в симулативна игра в някои мачове.

Терзиев отрече същите фенове да са надраскали "Локомотив" със свастики и да са направили дупката на терена, както и те да са причината Йордан Господинов да остане резерва в мача срещу ЦСКА, спечелен от "смърфовете" с 2:0/

"Имаше момчета, които отидоха да поискат обяснение от една част от футболистите, за които има съмнения, че невинаги играят на 100%. До крайности не се е стигало, ние сме мъже, можем да се разберем само с думи. Вижда се, че някои не се раздават във всеки мач, но причината не е на 100% ясна", каза Терзиев в "1:1" по Канал 3.

Дали това е довело до оставяне на Йордан Господинов на пейката срещу ЦСКА Терзиев отговори: "Имаме съмнения, че не играе винаги на 100%, но ние не можем да пренареждаме състава. Има си старши треньор за това. А отговор защо някои играчи невинаги играят на 100% трябва да дадат хората най-отгоре."

"Не мога да коментирам за кои двубои точно имаме съмнения, защото, ако кажеш нещо, трябва да имаш доказателства. Дори да няма такива уговорики, при всяка една грешка на дадени играчи, феновете мислят, че има дадена уговорка. В момента феновете боледуват."

За това кой е по-добрият вариант за бъдещето на Локомотив: "Според мен има два варианта. Или трябва някой да закупи акциите и да покрие задълженията, или да създадем ново АД с нови собственици и да започнем отначало. Всяко начало е трудно, но ние трябва да го преболедуваме. Не искам да се превърнем в отбор от ранга на Славия, които имат по 100 фенове на мачовете си. В последните мачове играем с отбори от топ 5: срещу Левски имаше 2500-3000 човека, с Лудогорец - под 1000. Днес пак мисля, че бяха около 1000. Това е срамно за историята на Локомотив. Откакто съм роден, не помня такова нещо да се е случвало."

Терзиев поздрави играчите за победата над ЦСКА, като отрече да знае кой е пробил дупката на стадион "Локомотив" в събота вечерта и нашарил стадиона със свастики: "Не мисля, че са наши привърженици, но не мога да съм на 100% сигурен."

Накрая Терзиев призова президента на клуба Коко Динев да седне на една маса с феновете, за да се "разберат" очи в очи.



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).