Камбуров: Не познавам Господинов, Акалски е нашият вратар

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
22:16 / 13.04.2014
4582
Голмайсторът на Локомотив Мартин Камбуров потвърди за скандал между него и вратаря на тима Йордан Господинов, който днес бе оставен резерва, а Кирил Акалски стартира под рамката.

"Получи се добър мач. Още в началото казах, че ще се опитаме да не сме боксова круша. Доколко успяваме не знам, ще видим", заяви голмайсторът на "черно-белите".

"Феновете за мен са прави. Днес пак ги нямаше на стадиона, което е жалко. Ние се опитваме да си вършим работата, играем. Конфликт с президента нямам", обяви Камбуров.

"Това, че съм направил компромис да разсроча дължимото от ЦСКА, не означава, че съм подписал с тях. Не искам да се спекулира по тази тема. Феновете на Локомотив знаят, че искам да завърша кариерата си тук", допълни нападателя.

За завършек Камбуров бе лаконичен с коментара си по адрес на вратаря Йордан Господинов. "Нашият вратар е Акалски, Данчо Господинов не го познавам".



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).