Локомотив излиза с резервите срещу ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (38)
15:36 / 12.04.2014
8225
Тимът на Локомотив ще излезе с резервите срещу ЦСКА. Това намекна треньора на Александър Станков на пресконференция преди двубоя с "армейците". Причината за това решение на специалиста е натрупаните картони, които имат част от водещите играчи, както и предстоящи мач от полуфинала за Купата на България срещу Лудогорец, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Имаме шанс за Купата и трябва да си опитаме с всички възможни сили да излезем с позитивен резултат от мача в сряда срещу Лудогорец. Сега усилията и вниманието ни обаче изцяло е концертирано върху срещата с ЦСКА. Един доста тежък мач с отбор, който в момента се представя много добре в първенството. Познаваме много добре отбора на ЦСКА и ще направим всички възможно да ги затрудим и да се представим добре на нашия стадион", заяви Станков. 

"Вярно е, че редуваме силни със слаби мачове, но в крайна сметка ние не сме отбор, който във всеки мач може да побеждава и да е на ниво. Виждате, че и водещите тимове също изпитват тези трудности, не е трудно в такъв цикъл да поддържаш отбора в топ ниво. Анализирали сме нишата и от хората, които не съм доволен съм изразил моите претенции към тях. Така, че ще се стремим да вадим и за първенството и купата оптимални състави", допълни той.

"Много ми е неприятно да има малко хора на стадиона. Хората незаслужено са се отдръпнали от стадиона. Не знам какъв им е проблема, но един отбор трябва да се подкрепя независимо дали печели или губи. Надявам се нашите привърженици да се върнат на стадиона. Не искам да афиширам какво е направил отбора, но нашето представяне на отбора не може да се оценява като слабо. Не съм аз човекът, който да им дава акъл да идват на стадиона, но аз искам те да идват. Те са хората, които трябва да подкрепят отбора", завърши Станков.




Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (38)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).