Локо взе Велемир Иванович

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:39 / 27.06.2008
4140
Лятната селекция в Локо (Пд) с всеки изминал ден набира скорост. Със „смърфовете" за 3 години вчера подписа бившият халф на Славия и Спартак (Вн) Велимир Иванович. Сърбинът днес ще се срещне и с президента на клуба Галя Топалова, след което в София ще направи нотариална заверка на документите си.

Иванович имаше оферта от другия пловдивски тим - Ботев, но в крайна сметка предпочете да продължи кариерата си на "Лаута". Администраторите на "смърфовете" вече стартираха всички процедури за престоя на играча.

Старши треньорът Драган Канатларовски е предложил от чужбина да бъдат привлечени нападател и вратар, както и двама полски футболисти. В понеделник към отбора трябва да се присъединят сърбите Павле Делибашич и Любомир Ковачевич. И с двамата Канатларовски е работил в треньорската си кариера.

Все още от офиса на Галя Топалова не дават подробности за чаканите поляци, но другата седмица ще има повече яснота.

Бразилците Даксон и Том се завръщат днес в България. „Кариоките" ще вземат участие в тазвечершната тренировка на отбора. От клуба заявиха, че няма да имат проблеми с школата „Кампо де Гранде", относно спора за чакан транш от 20 000 лева за Том.

Източник: Топспорт



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).