Кметът: Ако няма зала в Пловдив, няма да има Европейско по волейбол

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
13:58 / 31.03.2014
8548
Кметът Иван Тотев разкри, че залата на Колодрума ще трябва да бъде готова най-късно до ноември месец, тъй като има варинат Европейското по волейбол през 2015 година да пропадне, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Ако има зала в Пловдив, ще има Европейско по волейбол през 2015 година, ако няма зала в Пловдив - няма да има Европейско. Това вече става все по-открояващо и виждащо се, тъй като намерението на правителството за подкрепата на варненската зала се изразяваше в това да се осигурят средства за Варна, но още на ниво проектиране там има жалби и с темповете, с които се работи там, ще отпадне като вариант варненци да са домакин. Така че става все по-ясно, че в Пловдив ще има Европейско", разкри кметът.

Той също разкри, че в края на октомври и началото на ноември идва инспекция, която ще провери залите в България и дотогава съоръжението в Пловдив трябва да бъде готово.


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 28
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).